Tiedote 2/2022

ILMOITTAUTUMISET KEVÄTKAUDELLE 2022 ON AUKI

Jos et vielä ole ilmoittautunut kevään ryhmiin, pääset tekemään sen osoitteessa https://go.hoika.net 

Olethan huomannut, että aikuisten ryhmät ovat myös päässeet aloittamaan kevätkautensa? Vielä ehtii ilmoittautua mukaan ja aloittaa liikuntaharrastuksen. 


Kevään ryhmien tiedot* nähtävissä verkkosivuillamme:

*HUOM! Muutokset mahdollisia!

Ilmoittautuessasi tarkista sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja lisää lapsen tietoihin kenttään "Ohjaajan hyvä tietää" esim sairaudet tai lapsella olevat liikunnalliset rajoitteet, jotka ohjaajan olisi hyvä tietää.

VIIKOLLA 8 LOMAILLAAN

Kaikki aikuisten sekä lasten ja nuorten ryhmät lomailevat viikolla 8 (21.2.-27.2.2022). Poikkeuksena valmennusryhmät, joissa valmentajat infoavat mahdollisista poikkeavista harjoitusajoista.

AKROBATIAN LUOKKAKILPAILUT 10.4.2022

RiVoLin ensimmäiset akrobatiavoimistelun kilpailut järjestetään sunnuntaina 10.4.2022. Tule talkoolaisena mukaan kisajärjestelyihin ja mahdollistamaan kilpailujen toteutuminen! 


Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi täyttämällä linkistä löytyvä lomake:
Ilmoittautuminen vapaaehtoiseksi

Talkoolaisia tarvitaan erilaisiin tehtäviin ajalle 9.4.-10.4.2022. Talkoolaiset toimivat esimerkiksi katsomovahteina, toimitsijoina, kilpailupaikan rakentamisessa ja purkamisessa, somistamisessa sekä siivouksessa. 

Talkoolaiseksi voivat ilmoittautua kaikki yli 15-vuotiaat, jotka pystyvät itsenäiseen työhön. Ikäraja on ohjeellinen! 

Talkoolaisille tarjotaan pientä purtavaa kisapäivän aikana sekä heillä on mahdollisuus seurata kilpailuja talkoolaisille osoitetuilta katsomopaikoilta, mikäli omat työtehtävät sallivat. 

Kiitos, kun olet mukana! 

Lisätietoja: 
Aino Antas 
aino.antas(at)rivoliry.fi

GYMNAESTRADA TAMPERE 9.-12.6.2022

Kesäkuussa 2022 Gymnaestrada ottaa haltuun koko Tampereen. Se tuo kaduille mukaansatempaavan sykkeen, sporttiset tyypit ja elämykset, joihin jokainen voi hypätä mukaan. Siksi Gymnaestrada on kesän liikuttavin festivaali.

Nelipäiväinen Gymnaestrada tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia koko perheelle. Nähtävää ja koettavaa on muun muassa Messu- ja urheilukeskuksen ja Tampereen Stadionin sekä Keskustorin alueilla. Erilaisiin näytöksiin ja kilpailuihin tulee myyntiin yleisölippuja, mutta tarjolla on myös paljon maksutonta puuhaa ja elämyksiä kaikille liikunnasta ja liikkeestä innostuville.Lähde nauttimaan voimisteluelämyksistä katsojana

Gymnaestrada Tampere 2022 -suurtapahtuma tarjoaa katsojalle henkeäsalpaavia elämyksiä ja tunteita herättäviä hetkiä. Voimistelun ja tanssin näytöksissä koetaan herkkyyttä ja voimaa, kilpailut tarjoavat taitoa ja vauhtia sekä tuhansia eri-ikäisiä voimistelijoita liikuttava päätösjuhla sykähdyttää monimuotoisuudellaan.

Lipunmyynti tapahtumaan on alkanut Lippupisteen kautta.

RiVoLilaiset esiintyvät Unelmia-päätösjuhlassa sunnuntaina 12.6. Ratinan stadionilla. Tuhannet voimistelijat luovat yhdessä ainutlaatuisia kenttäohjelmia: suoria riviä, täsmällisiä kuvioita ja ihailtavaa yhdenaikaisuutta. Voimistelun suurtapahtumat ja niiden kenttänäytökset ovat osa suomalaista aineetonta kulttuuriperintöä. Erilaiset liikkeet yhdistettynä kuviovaihdoksiin on näyttävä elämys, kun niitä tekee suuri joukko voimistelijoita yhtä aikaa musiikin tahdittamana.

Lue lisää ja hanki omat lippusi täältä.

Ostaessasi katsomolippuja tapahtumaan, käytäthän RiVoLin seurakoodia RIIVL, niin tuet seuramme varainkeruuta!

Tule mukaan vapaaehtoiseksi

Suurtapahtumia ei järjestetä ilman vapaaehtoisia ja talkoolaisia, jotka luovat puitteet ja tunnelman tapahtumaan. Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan tarvitaan vapaaehtoisia monipuolisiin tehtäviin. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla mm. asiakaspalvelun, kulunvalvonnan, ohjelma-avustuksen sekä rakentamisen ja purkamisen tehtäviin. Vapaaehtoistiimiin ovat tervetulleita kaikki tapahtumavuonna yli 16-vuotiaat vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet. Vapaaehtoishaku on käynnissä ja mukaan voit hakea täältä.
 

Lisätietoja:
www.gymnaestrada.fi

Milla Smolander
RiVolin Gymppi
milla.smolander(at)rivoliry.fi

TOIMISTO

Yhteystiedot:

toimisto(at)rivoliry.fi

0400 683 011 / seurakoordinaattori Meri Santanen

Postiosoite:
Palstakatu 7-9
11100 Riihimäki

Seuran postilaatikko sijaitsee ala-aulassa.

AJANKOHTAISIA ASIOITA SOME-KANAVISSA

Tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista viikottain seuran nettisivuilla, Facebook-sivulla ja Instagramissa. Voit seurata ja käydä tykkäämässä myös aktiivisten joukkueidemme sivuja!

Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Facebook-sivulle
Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Instagram-profiiliin