Tapahtumainfo

Paikka

Riihimäen Urheilutalo
Pohjolankatu 6, 11100 Riihimäki

Paikoitus

Autojen pysäköinti tapahtuu Urheilutalon edessä ja takana olevilla P-paikoilla. Urheilutalon takana oleva Pohjolanrinteen koulun piha toimii varapaikoitusalueena.

Vakuutus

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta. Osallistujilla tulee olla oma urheilutapahturmavakuutus.

Esiintymisalue

Esiintymisalueina on joukkuevoimistelumatto sekä akromattoalue. 

Kenraaliharjoitukset

Kenraaliharjoitukset alkavat klo 10.00. Kenraaliharjoitukset ovat yleisöltä suljettu tilaisuus! Ryhmät saavat omalta ohjaajaltaan tarkemmat ohjeet kenraaliharjoituksista.

Musiikki

Musiikki toimitetaan musiikkivastaavalle 7.12. mennessä toimisto(at)rivoliry.fi mp3 -muodossa. Mikäli musiikin lähetys ei ole mahdollista, otathan yhteyden seurakoordinaattoriin.

Pukuhuoneet ja siisteys

Jokaiselle ryhmälle on merkitty pukuhuone Urheilutalon alakerrasta. Arvotavaraa ei ole syytä jättää pukuhuoneisiin. Seura ei vastaa kadonneista tavaroista. Löytötavarat toimitetaan Urheilutalon vahtimestareille, joilta niitä voi tiedustella Staran jälkeen.

Muistutus vielä siisteydestä: Huolehdittehan että paikka on lähdettyä yhtä siisti kuin sinne tultaessa! Hiletys ja hiuslakan laitto tehdään ulkona!

Esiintyjät tulevat pukuhuoneiden kautta saliin. Huoltajat voivat tulla ryhmän nimellä varustettuun pukuhuoneeseen. Lapset tuodaan ja haetaan ohjaajan kanssa sovitusti.

Pääsyliput ja katsomo

Lippujen hinnat ja muuta yleistä tietoa katsomosta löytyy osiosta Yleisölle. Esiintyjille, ohjaajille ja valmentajille on varattu katsomon alta Urheilutalon salista tilaa katsoa muiden ryhmien esityksiä.

Ensiapu

Ryhmillä tulee olla mukana omat ensiaputarvikkeet.


Lisätietoja:
toimisto@rivoliry.fi
tai oman ryhmän ohjaajalta

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA STARA-TAPAHTUMAAN!