95. juhlavuosi 2016

Riihimäen Voimistelu ja Liikunta ry:n 95 v. juhlavuosi on täynnä toimintaa


Riihimäen Voimistelu ja Liikunta viettää 95. toimintavuottaan näytösten ja tapahtumien merkeissä koko alkaneen vuoden 2016. Seura perustettiin tammikuun 31. päivänä 1921. Perustamistilaisuudessa seuraan liittyi 16 jäsentä. Rivoli on kasvanut vuosien varrella yhdeksi Riihimäen suurimmaksi urheiluseuraksi, sen riveissä jumppasi viime vuonna yli 550 lasta ja yli 260 aikuista. Ryhmien ohjaajia ja apuohjaajia on yhteensä 44. Voimistelu- ja liikuntatarjontaa on tarjolla vauvoista seniori-ikäisiin lähes joka viikonpäivänä.
 

Uusi hallitus

Seuran syyskokous valitsi uuden hallituksen. Hallitustyötä jatkavat seuran puheenjohtajana Marita Myllykoski ja varapuheenjohtajana Sari Joensuu. Hallitusjäseninä jatkavat toimikaudella myös Kirsi Kiiveri, Milla Smolander ja Jaana Pennala. Uutena hallituksessa aloitti Crisse Raitokoski sihteerinä ja Minna Kurki juhlavuosivastaavana.

RiVoLin 95v juhlavuoden logo on Juho Taipaleen käsialaa.
Rivoli ry:n hallitus 95v. juhlavuoden tunnelmissa. Crisse Raitokoski (vas.), Jaana Pennala, Kirsi Kiiveri, Marita Myllykoski, Sari Joensuu ja Milla Smolander.

Hallitus on ideoinut toimintavuodelle tapahtumia ja toimintaa yhdessä ohjaajien kanssa. Luvassa on perinteeksi muodostunut kevätnäytös toukokuussa Urheilutalolla ja erikseen juhlanäytös marraskuun lopulla Riihimäen teatterilla. Ohjaajat ovat jo aloittaneet näytösohjelmien suunnittelun ja ryhmissä harjoitellaan esitysohjelmia pitkin kevättä. Suunnitelmissa on myös jäsenille ja riihimäkeläisille suunnattuja liikunnallisia tapahtumia juhlaviikolla toukokuussa sekä syyskauden alkaessa, kuin myös pitkin vuotta.

– Seuran logo sai juhlavuoden kunniaksi Juho Taipaleen käsissä uudistuneen ilmeen, logon taustalla on 95-vuosiluku. Myös nettisivut uudistuvat toiminnallisesti ja palvelevat entistä paremmin mobiilissa. Tiedotamme tapahtumista jäsenistölle sähköpostitse ja seuran nettisivujen sekä Facebookin välityksellä, iloitsee Rivolin SOME-vastaavana toimiva Milla Smolander.

– Panostamme juhlavuoden kunniaksi näytöksiin keväällä ja syksyllä. Yleisön toiveet huomioiden järjestämme tänä vuonna useampia näytöksiä. Urheilutalolla järjestettävään kevätnäytökseen lisätään tunnelmaa lisävalojen ja äänentoiston avulla. Näytös myös taltioidaan videolle. Teemme yhteistyötä paikallisten oppilaitosten kanssa mahdollisuuksien mukaan. Tavoitteena on hankkia seuralle myös uusia yhteistyökumppaneita, kertoo Rivolin juhlavuosivastaava Minna Kurki.

Minna Kurki toimii Rivolin hallituksessa juhlavuosivastaavana.