Riihimäen Voimistelu ja Liikunta RiVoLi ry

Riihimäen Voimistelu ja Liikunta RiVoLi ry on voimistelu- ja liikuntaseura, joka tarjoaa 95 tuntia ohjattua ryhmäliikuntaa ja valmennusta viikoittain. Tunnit järjestetään Riihimäen koulujen liikuntasaleissa sekä seuran omasssa liikuntasalissa Vanhalla Käräjätalolla (Palstakatu 7-9).

Riihimäen Voimistelu ja Liikunta RiVoLi ry kuuluu Suomen Voimisteluliittoon ja on auditoitu Tähtiseura. Yhdistys kuuluu myös alueellisiin liikuntajärjestöihin (Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry ESLU ja Suomen Valtakunnan Urheiluliitto ry SVUL Uudenmaan piiri).

- Voimisteluliitossa on 375 jäsenseuraa ja jäseniä n.126 750

Jäsentemme osallistuminen liittojen ja aluejärjestöjen koulutuksiin on ei-jäseniä edullisempaa. Tietojat näistä tapahtumista löydät verkosta: mm. www.voimistelu.fi, www.scl.fi ja www.eslu.fi.

Yksi Riihimäen suurimmista, perustettu 1921

RiVoLi perustettiin Riihimäen naisvoimistelijat -nimellä vuonna 1921 ja se on tällä hetkellä yksi Riihimäen suurimmista urheiluseuroista. Jäseniä meillä on 2010-luvulta lähtien ollut vuosittain 850-1150. 


Ohjaajien koulutusta arvostetaan

Kaikki Riihimäen Voimistelu ja Liikunta ry:n ohjaajat ovat joko liikunnan ammattilaisia tai motivoituneita ja koulutettuja osa-aikaisia ohjaajia. Heistä suuri osa on aktiivisia ja edistyneitä nuoria harrastajia, monet myös RiVoLin omia kasvatteja. Järjestämme ja kustannamme ohjaajillemme vuosittain koulutuksia, jotta liikkuminen ryhmissämme olisi turvallista ja tuntimme ajanmukaisia ja innostavia.

Vuonna 2020 palveluvalikoimamme kasvoi yksilö- ja pienryhmävalmennuksella, kun saimme seuraamme ikioman personal trainerin (PT). Olemme ylpeitä kaikista ohjaajistamme ja heidän mahdollistamastaan monipuolisesta tuntikattauksesta.

Seuraa pyöritetään pääasiassa vapaaehtoisvoimin

Urheiluseuramme on yhdistys, jolla on motivoituneista vapaaehtoisista koostuva johtoryhmä eli jäsenistön valitsema hallitus sekä hallituksen ulkopuolinen taloudenhoitaja. Hallitus keskittyy arkitoiminnan johtamiseen ja henkilöstöhallintoon. Seura ostaa kirjanpitopalvelut ja joitain tietojärjestelmäpalveluja ulkopuolisilta palveluntarjoajilta. Seuran toimintaa kehitetään erilaisin hankkein ja projektein, jatkuvasti ja käytettävissä olevien voimavarojen mukaan.

Tuntiohjaajiemme lisäksi meillä on yksi vakituinen palkattu työntekijä, jäsenistöstämme ja seuran päivittäistoiminnasta huolehtiva seurakoordinaattori.

RiVoLi - yhteisöllinen ja edullinen kaikkien meidän seura

Seuran pitkäaikainen tavoite on ollut tuottaa jäsenistölleen laadukkaita liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia edulliseen hintaan. Seura pyrkii hinnoittelemaan palvelunsa niin, että jokaisella olisi varaa liikkua perusryhmissämme. Riihimäen kaupunki on myös pitkään tukenut paikallisia urheiluseuroja edullisin liikuntatiloin, mikä sekin auttaa jäsenhintojen pitämisessä kohtuullisina.

Joukkueiden ja treeniryhmien hinnat pyrimme pitämään vertailukelpoisina alueemme hintatasoon. Suosimme myös varainkeruuprojekteja joukkueiden hankintojen rahoittamiseksi ja etsimme jatkuvasti sponsoreita aktiivisesti kilpaileville ryhmille. Otathan yhteyttä jos lasten ja nuorten liikunta on sinulle tärkeää - jo pienellä rahalla saat vastapalveluksksi yrityksellesi näkyvyyttä ja iloiset kasvot!

RiVoLi haluaa omalla panoksellaan olla osa yhteisöä. Tuemme mahdollisuuksiemme mukaan tiukassa taloudellisesa tilanteessa elävien lasten ja nuorten osallistumista ja osallisuutta maksuhelpotuksin ja -järjestelyin. Ota tarvittaessa rohkeasti yhteyttä laskutukseemme ja kerro tilanteestasi - katsotaan miten voisimme auttaa liikuntaharrastuksen järjestämisessä (laskut@rivoliry.fi p. 041 319 3894)

Ollaan yhteyksissä

Olet lämpimästi tervetullut mukaan seuratoimintaan, tarvitsemme jatkuvasti hyväntuulisia ja aktiivisia vapaaehtoisia pienempiin ja suurempiin tehtäviin ja projekteihin! Olisitko käytettävissä  tapahtumiimme mm. lipunmyyjänä, sisäänheittäjänä, somistajana tai kahvittajana? Harrastaako lapsesi joukueessa? Olisiko sinulla aikaa ja osaamista annettavaksi joukkueiden johtotehtäviin (JOJO-tiimit)? Oletko markkinoinnin, talouden tai koulutuksen ammattilainen? Voit hakea mukaan hallitukseen tai osallistua seuran kehittämishankkeisiin itsellesi sopivalla työpanoksella.

Satavuotias RiVoLi juhlii synttäreitään vuonna 2021, luvassa on monenlaisia innostavia ja hauskoja tapahtumia pitkin vuotta. Yksikään niistä ei toteudu ilman vapaaehtoisia. Tule ihmeessä mukaan juhlimaan tätä kunnioitettavaan ikään ehtinyttä riksulaista ja tekemään juhlavuodesta ikimuistoinen! Lähetetään RiVoLi enstistä ehompana seuraavalle sataselle!

Tervetuloa liikkumaan hyvässä seurassa!

SÄÄNNÖT

HISTORIA

TOIMINTASUUNNITELMAT

EETTISET PERIAATTEET