Tiedote 10/2023

HEI SINÄ SEURAN AKTIIVILIIKKUJA!

Syksy saapuu ja sateet sen mukana, mutta jumpat jatkuvat! Kiitos kun olet mukana !

SYYSLOMA VIIKOLLA 42  (16.-22.10.)
Kaikki lasten ja nuorten sekä aikuisten ryhmät lomailevat. Valmennusryhmien valmentajat tiedottavat omien ryhmiensä mahdollisista poikkeuksellisista harjoitusajoista huoltajia ja voimistelijoita.

Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään Palstakatu 7-9 (3krs)  26.10.2023 klo 18 alkaen.

Tervetuloa mukaan!

Värikästä syksyä toivottaen, 

Marita Myllykoski, pj

JOUKKUEVOIMISTELUN RIIHIMÄKI CUP 12.11.2023


RiVoLin joukkuevoimistelun välinesarjojen Riihimäki Cup -kilpailu järjestetään Urheilutalolla lauantaina 12.11.2023. JV-kisat ovat koko seuran yhteinen ponnistus, johon tarvitaan useita vapaaehtoisia! 

Tarvitsemme kilpailuja varten vapaaehtoisia eri tehtäviin ajalle 11.-12.11.2023. Vapaaehtoiset toimivat esimerkiksi toimitsijoina, katsomovahteina, joukkueiden sisäänheittäjinä ja auttavat kilpailupaikan rakentamisessa, somistamisessa sekä tavaroiden kuljettamisessa.

Vapaaehtoisiksi voivat ilmoittautua kaikki reippaat yli 15-vuotiaat, joilta onnistuvat itsenäiset työt.

Vapaaehtoisille tarjotaan kilpailupäivän aikana pientä välipalaa. Lisäksi vapaaehtoisilla on mahdollisuus seurata kilpailuja vapaaehtoisille osoitetussa katsomoissa omien työtehtävien salliessa.

Vapaaehtoiseksi ilmoittaudutaan tämä lomakkeen kautta. Vapaaehtoisten ilmoittautumislomake on auki 29.10.2023 saakka.

Kiitos, että olet mukana!

Lisätietoja:
Meri Santanen
seurakoordinaattori
toimisto(at)rivoliry.fi

SPONSORIKSI SEURAN TAPAHTUMIIN

RiVoLi järjestää kaudella 2023-24 neljä isoa tapahtumaa: joukkuevoimistelukilpailut marraskuussa, Stara-tapahtuma joulukuussa, kaksipäiväiset akrobatiavoimistelukilpailut huhtikuussa sekä perinteisen kevätnäytöksen toukokuussa. Tapahtumia järjestetään, jotta voimme tarjota voimistelijoille tilaisuuden esiintymiseen ja kilpaurheilua harrastaville mahdollisuuden osallistua kotikisoihin.

Kaipaamme yhteistyökumppaneiksi yrityksiä, jotka haluavat tukea lasten ja nuorten harrastus- ja kilpailutoimintaa. Vastineeksi tarjoamme näkyvyyttä tapahtumissa ja RiVoLin some-kanavissa. Jos sinulla, tuttavallasi tai naapurillasi on innokkuutta yhteistyöhön kanssamme, ota yhteyttä seuran hallituksen jäseneen Minna Kurkeen.

minna.kurki(at)rivoliry.fi

KIINNOSTAAKO SEURATYÖ?

Seuran hallitus toivoo voivansa kasvattaa joukkoaan uusilla hallituslaisilla. Jos olet kiinnostunut seuramme kehittämisestä, lähde rohkeasti mukaan. Hallitustyö sisältää kerran kuukaudessa pidettävät kokoukset, tapahtumien valmistelut sekä kaiken muun mihin intoa riittää. 

Saat lisätietoja ja voit ilmoittaa innokkuutesi seuran puheenjohtajalle tai seurakoordinaattorille. Syksyn jäsenkokouksessa 26.10. vahvistetaan uuden hallituksen kokoonpano.

Marita Myllykoski, pj
puh: 040 3157674

Meri Santanen, seurakoordinaattori
puh: 0400 683011

TOIMISTO

Yhteystiedot:

Meri Santanen, seurakoordinaattori 
toimisto(at)rivoliry.fi
0400 683 011

Postiosoite:
Palstakatu 7-9
11100 Riihimäki

Seuran postilaatikko sijaitsee ala-aulassa.

AJANKOHTAISIA ASIOITA SOME-KANAVISSA

Tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista viikottain seuran nettisivuilla, Facebook-sivulla ja Instagramissa. Voit seurata ja käydä tykkäämässä myös aktiivisten joukkueidemme sivuja!

Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Facebook-sivulle
Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Instagram-profiiliin