Sitova ilmoittautuminen Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan on alkanut!

13.1.2022

Kesän voimistelufestivaalien ilmoittautumiset tehdään nyt! RiVoLista on alustavien ilmoittautumisten perusteella lähdössä tapahtumaan yli 50 eri-ikäistä osallistujaa, mutta vielä Sinäkin ehdit ilmoittautua mukaan!

Gymnaestrada Tampere viihdyttää ja tarjoaa elämyksellistä tekemistä, nähtävää ja koettavaa. Gymnaestrada on hyvän mielen tapahtuma, jonka inspiroiva ympäristö rohkaisee ennakkoluulottomasti osallistumaan ja kokeilemaan, etsimään omaa luontaista tapaa liikkua ja siten oivaltamaan mistä oma keho pitää. Gymnaestradassa on luvassa hyvää fiilistä ja voimistelun riemua jokaiselle ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.

Lähde mukaan esiintymään kenttäohjelmaan, kilpailemaan lajien kilpailuissa tai muuten vain nauttimaan voimistelusta ja suurtapahtumatunnelmasta! Sitova ilmoittautuminen ja esiintymisasun tilaus tulee tehdä viimeistään 28.1.2022.

RiVoLin mukana pääset kokemaan ainutlaatuisen ja ikimuistoisen tapahtuman!

HUOM! Tapahtuman peruuntuessa maksut (passi-, ruokailu- ja koulumajoitusmaksut) palautetaan kokonaisuudessaan (pl. lisenssimaksut ja esiintymisasumaksut). Lue lisää maksu- ja peruutusehdoista täältä.
 

Lisätietoja:

Milla Smolander, RiVoLin Gymppi
milla.smolander(at)rivoliry.fi

RiVoLin Gymnaestrada-sivut