Suomi Gymnaestrada 2022 Tampere

Suomen Voimisteluliitto järjestää joka neljäs vuosi kansallisen suurtapahtuman Voimistelun Suomi Gymnaestradan. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään 9.-12.6.2022 Tampereella.

RiVoLilaiset ovat osallistuneet suurtapahtumiin useita kertoja ja edelleen vuonna 2022 matkaamme kohti satojen voimistelijoiden kenttäohjelmia, näytöksiä ja iltaohjelmia. Seuran mukana pääsee kokemaan ainutlaatuisen ja ikimuistoisen tapahtuman!

Tiedotamme osallistumisesta tapahtumaan myöhemmin lisää.

”Kesän 2022 liikuttavimmat festarit on Tampereella 9.-12.6.2022. Suurtapahtumaan odotetaan yli 10 000, jopa 12 000 osallistujaa ja tuhansia katsojia päivittäin. 

Tapahtuman ajaksi koko kaupunki valjastetaan voimistelulle. Tapahtuma levittäytyy ainakin Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen, Tampereen stadionille, Keskustorille ja mahdollisesti myös Tampereen Kannen Areenalle. Suomi Gymnaestradassa on näytöksiä, kilpailuja, suuria massaohjelmia ulkokentillä, eri lajien kokeilumahdollisuuksia ja jotain yllätyksellisiä uusia elementtejä. Tämä koko voimisteluperheen joka neljäs vuosi järjestettävä elämyksellinen kesätapahtuma kokoaa kaiken ikäisiet voimistelijat, niin harrastajat kuin kilpailijat, kaikista eri voimistelulajeista yhteen. Tapahtuma tarjoaaa runsaasti nähtävää ja erilaisia kokeilu- ja tutustumismahdollisuuksia myös voimistelun ulkopuolisille, tamperelaisille ja kaikille suomalaisille.”

Tapahtumaan voi tutustua Gymnaestradan sivuilta: www.gymnaestrada.fi

Kuva: Ville Lahtinen