Suomi Gymnaestrada 2022 Tampere

Suomen Voimisteluliitto järjestää joka neljäs vuosi kansallisen suurtapahtuman Voimistelun Suomi Gymnaestradan. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään 9.-12.6.2022 Tampereella. Suurtapahtumaan odotetaan yli 10 000, jopa 12 000 osallistujaa ja tuhansia katsojia päivittäin. 

Gymnaestrada on kesätapahtuma niille, joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. Neljän päivän aikana Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle saapuvat tuhannet voimistelijat ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväkeä odotetaan. Myös ohikulkijat ovat lämpimästi tervetulleita kokemaan voimistelun ja liikkumisen riemua tapahtumaan.

RiVoLilaiset ovat osallistuneet suurtapahtumiin useita kertoja ja edelleen vuonna 2022 matkaamme kohti satojen voimistelijoiden kenttäohjelmia, näytöksiä ja iltaohjelmia. RiVoLin mukana pääsee kokemaan ainutlaatuisen ja ikimuistoisen tapahtuman!


Lähde nauttimaan voimisteluelämyksistä katsojana

Gymnaestrada Tampere 2022 -suurtapahtuma tarjoaa katsojalle henkeäsalpaavia elämyksiä ja tunteita herättäviä hetkiä. Voimistelun ja tanssin näytöksissä koetaan herkkyyttä ja voimaa, kilpailut tarjoavat taitoa ja vauhtia sekä tuhansia eri-ikäisiä voimistelijoita liikuttava päätösjuhla sykähdyttää monimuotoisuudellaan.

Lipunmyynti tapahtumaan on alkanut Lippupisteen kautta.

RiVoLilaiset esiintyvät Unelmia-päätösjuhlassa sunnuntaina 12.6. Ratinan stadionilla. Tuhannet voimistelijat luovat yhdessä ainutlaatuisia kenttäohjelmia: suoria riviä, täsmällisiä kuvioita ja ihailtavaa yhdenaikaisuutta. Voimistelun suurtapahtumat ja niiden kenttänäytökset ovat osa suomalaista aineetonta kulttuuriperintöä. Erilaiset liikkeet yhdistettynä kuviovaihdoksiin on näyttävä elämys, kun niitä tekee suuri joukko voimistelijoita yhtä aikaa musiikin tahdittamana.

Lue lisää ja hanki omat lippusi täältä.

Ostaessasi katsomolippuja tapahtumaan, käytäthän RiVoLin seurakoodia RIIVL, niin tuet seuramme varainkeruuta!

Tule mukaan vapaaehtoiseksi

Suurtapahtumia ei järjestetä ilman vapaaehtoisia ja talkoolaisia, jotka luovat puitteet ja tunnelman tapahtumaan. Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan tarvitaan vapaaehtoisia monipuolisiin tehtäviin. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla mm. asiakaspalvelun, kulunvalvonnan, ohjelma-avustuksen sekä rakentamisen ja purkamisen tehtäviin. Vapaaehtoistiimiin ovat tervetulleita kaikki tapahtumavuonna yli 16-vuotiaat vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet. Vapaaehtoishaku on käynnissä ja mukaan voit hakea täältä.


Lue lisää Gymnaestradan sivuilta: www.gymnaestrada.fi

Lisätietoja:

Milla Smolander
milla.smolander(at)rivoliry.fi
RiVoLin Gymppi

RiVoLin Gymnaestrada-yhteyshenkilönä eli Gymppinä toimii Milla Smolander