Tiedote 9/2021

GYMNAESTRADA TAMPERE 9.-12.6.2022

Suomen Voimisteluliiton suurtapahtumien ketjua jatkaa Gymnaestrada Tampere 9.–12.6.2022.

Suurtapahtumaan odotetaan yli 10 000, jopa 12 000 osallistujaa ja tuhansia katsojia päivittäin.

Neljän päivän aikana tapahtuma tarjoaa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa.

Gymnaestrada tarjoaa upeita elämyksiä kaikille voimisteluseuroissa liikkuville kuntojumppaajista huippu-urheilijoihin. Monipuolista toimintaa on voimistelijoille ja tanssijoille, harrastajille ja kilpailijoille, lapsille ja aikuisille – koko suurelle voimisteluperheelle.

RiVoLilaiset ovat osallistuneet suurtapahtumiin useita kertoja ja edelleen vuonna 2022 matkaamme kohti satojen voimistelijoiden kenttäohjelmia, näytöksiä ja iltaohjelmia. RiVoLin mukana pääset kokemaan ainutlaatuisen ja ikimuistoisen tapahtuman!

RiVoLin avoin Gymnaestrada-infotilaisuus järjestetään keskiviikkona 15.9. klo 18.00 Zoom-etäyhteyden kautta. Mukaan pääset liittymään tästä linkistä: https://tuni.zoom.us/j/63163750485. Infotilaisuuden sisältö on suunniteltu kaikille tapahtumasta kiinnostuneille - esiintyjille, huoltajille, ohjaajille, katsojille ja vapaaehtoisille. Tervetuloa!

JOUKKUEVOIMISTELUN RIIHIMÄKI CUP 13.11.2021


RiVoLin historian ensimmäinen joukkuevoimistelun välinesarjojen Riihimäki Cup -kilpailu järjestetään Cocks Areenalla lauantaina 13.11.2021. Kilpailuun odotetaan noin 70 joukkuetta, jotka kilpailevat kansallisissa kilpa- ja harrastesarjoissa. JV-kisat ovat koko seuran yhteinen ponnistus, johon tarvitaan useita vapaaehtoisia!

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Tarvitsemme kilpailuja varten vapaaehtoisia eri tehtäviin ajalle 12.-13.11.2021. Vapaaehtoiset toimivat esimerkiksi toimitsijoina, katsomovahteina, joukkueiden sisäänheittäjinä ja auttavat kilpailupaikan rakentamisessa, somistamisessa sekä tavaroiden kuljettamisessa.

Vapaaehtoisiksi voivat ilmoittautua kaikki reippaat yli 15-vuotiaat, joilta onnistuvat itsenäiset työt.

Vapaaehtoisille tarjotaan lounas ja pientä välipalaa. Lisäksi vapaaehtoisilla on mahdollisuus seurata kilpailuja vapaaehtoisille osoitetussa katsomoissa omien työtehtävien salliessa.

Vapaaehtoiseksi ilmoittaudutaan tämän lomakkeen kautta. Vapaaehtoisten ilmoittautumislomake on auki 15.10.2021 saakka.

Kiitos, että olet mukana!

Lisätietoja:
Milla Smolander
Kilpailujen johtaja
milla.smolander(at)rivoliry.fi

TOIMISTO

Yhteystiedot:

toimisto(at)rivoliry.fi

0400 683 011 / seurakoordinaattori Meri Santanen

Postiosoite:
Palstakatu 7-9
11100 Riihimäki

Seuran postilaatikko sijaitsee ala-aulassa.

AJANKOHTAISIA ASIOITA SOME-KANAVISSA

Tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista viikottain seuran nettisivuilla, Facebook-sivulla ja Instagramissa. Voit seurata ja käydä tykkäämässä myös aktiivisten joukkueidemme sivuja!

Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Facebook-sivulle
Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Instagram-profiiliin