Tiedote 5/2022

PUHEENJOHTAJAN KIITOKSET

Kevätkausi on viimeisiä treenejä ja loppuhuipennusta vaille valmis.

Loppuhuipennuksesta nautimme Kevätnäytöksen merkeissä lauantaina 28.5. Samalla juhlistamme seuran 101-vuotista taivalta, koska 100-vuotissynttäreitä emme pandemian vuoksi päässeet juhlistamaan. Näytöksessä virittäydymme myös tulevan kesän Gymnaestrada-tunnelmiin.

Ryhmäliikuntaan on tänäkin kautena kohdistunut rajoitteita, mutta näistä huolimatta olemme yhdessä tehneet hienon kauden. Seuran ensimmäiset joukkuevoimistelukilpailut järjestettiin syksyllä ja keväällä urakoitiin ensimmäiset akrobatiavoimistelun kilpailut.

Kaikkeen tähän on tarvittu teitä harrastajia, kilpailijoita, ohjaajia, valmentajia, huoltajia, talkoolaisia ja muita seura-aktiiveja. Suuret kiitokset teille kaikille. Nyt nautitaan kesästä ja syksyllä jatketaan yhtä suurella ilolla ja innolla.

pj. Taina

KEVÄTNÄYTÖS 28.5.2022

Jokainen esiintyvä ryhmä saa omalta ohjaajaltaan tarkemmat ryhmäkohtaiset ohjeet. 

Täältä pääset Kevätnäytöksen omalle sivulle: https://www.riihimaenvoimistelujaliikunta.fi/tapahtumat5/tulevat-tapahtumat/kevatnaytos-28-5-2022/

LIPUNMYYNTI

Kevätnäytöksen liput tulevat myyntiin maanantaina 16.5. klo 12.00. Katsomolippuja on mahdollista ostaa vain Lippuagentin kautta https://lippuagentti.fi/. 

Lippujen hinnat

  • Aikuiset 15€ + käsittelymaksu 
  • Lapset (3-12v.) 5€ + käsittelymaksu 
  • Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen sylissä 

Lippujen hinnat sisältävät käsiohjelman.

HUOM! Tapahtumapaikalla ei ole lipunmyyntiä.


Lisätietoja:
Meri Santanen
seurakoordinaattori
meri.santanen(at)rivoliry.fi
tai
ryhmän omalta ohjaajalta

GYMNAESTRADA TAMPERE 9.-12.6.2022

Kesäkuussa 2022 Gymnaestrada ottaa haltuun koko Tampereen. Se tuo kaduille mukaansatempaavan sykkeen, sporttiset tyypit ja elämykset, joihin jokainen voi hypätä mukaan. Siksi Gymnaestrada on kesän liikuttavin festivaali.

Nelipäiväinen Gymnaestrada tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia koko perheelle. Nähtävää ja koettavaa on muun muassa Messu- ja urheilukeskuksen ja Tampereen Stadionin sekä Keskustorin alueilla. Erilaisiin näytöksiin ja kilpailuihin tulee myyntiin yleisölippuja, mutta tarjolla on myös paljon maksutonta puuhaa ja elämyksiä kaikille liikunnasta ja liikkeestä innostuville.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Lähde nauttimaan voimisteluelämyksistä katsojana

Gymnaestrada Tampere 2022 -suurtapahtuma tarjoaa katsojalle henkeäsalpaavia elämyksiä ja tunteita herättäviä hetkiä. Voimistelun ja tanssin näytöksissä koetaan herkkyyttä ja voimaa, kilpailut tarjoavat taitoa ja vauhtia sekä tuhansia eri-ikäisiä voimistelijoita liikuttava päätösjuhla sykähdyttää monimuotoisuudellaan.

Lipunmyynti tapahtumaan on alkanut Lippupisteen kautta.

RiVoLilaiset esiintyvät Unelmia-päätösjuhlassa sunnuntaina 12.6. Ratinan stadionilla. Tuhannet voimistelijat luovat yhdessä ainutlaatuisia kenttäohjelmia: suoria riviä, täsmällisiä kuvioita ja ihailtavaa yhdenaikaisuutta. Voimistelun suurtapahtumat ja niiden kenttänäytökset ovat osa suomalaista aineetonta kulttuuriperintöä. Erilaiset liikkeet yhdistettynä kuviovaihdoksiin on näyttävä elämys, kun niitä tekee suuri joukko voimistelijoita yhtä aikaa musiikin tahdittamana.

Lue lisää ja hanki omat lippusi täältä.

Ostaessasi katsomolippuja tapahtumaan, käytäthän RiVoLin seurakoodia RIIVL, niin tuet seuramme varainkeruuta!
 

Tule mukaan vapaaehtoiseksi

Suurtapahtumia ei järjestetä ilman vapaaehtoisia ja talkoolaisia, jotka luovat puitteet ja tunnelman tapahtumaan. Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan tarvitaan vapaaehtoisia monipuolisiin tehtäviin. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla mm. asiakaspalvelun, kulunvalvonnan, ohjelma-avustuksen sekä rakentamisen ja purkamisen tehtäviin. Vapaaehtoistiimiin ovat tervetulleita kaikki tapahtumavuonna yli 16-vuotiaat vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet. Vapaaehtoishaku on käynnissä ja mukaan voit hakea täältä.
 

Lisätietoja:
www.gymnaestrada.fi

Milla Smolander
RiVolin Gymppi
milla.smolander(at)rivoliry.fi

TOIMISTO

Yhteystiedot:

Meri Santanen, seurakoordinaattori 
toimisto(at)rivoliry.fi
0400 683 011

Postiosoite:
Palstakatu 7-9
11100 Riihimäki

Seuran postilaatikko sijaitsee ala-aulassa.

AJANKOHTAISIA ASIOITA SOME-KANAVISSA

Tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista viikottain seuran nettisivuilla, Facebook-sivulla ja Instagramissa. Voit seurata ja käydä tykkäämässä myös aktiivisten joukkueidemme sivuja!

Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Facebook-sivulle
Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Instagram-profiiliin