Tiedote 4/2022

KEVÄTNÄYTÖS JA KAUDEN PÄÄTTYMINEN

RiVoLin perinteinen Kevätnäytös järjestetään lauantaina 28.5. Urheilutalolla.

Ryhmät saavat lisätietoja näytöksestä omalta ohjaajalta huhtikuun aikana. 

Lasten ja nuorten kevätkausi päättyy normaalisti 15.5. ja aikuisliikunnan kausi 29.5. 

GYMNAESTRADA TAMPERE 9.-12.6.2022

Kesäkuussa 2022 Gymnaestrada ottaa haltuun koko Tampereen. Se tuo kaduille mukaansatempaavan sykkeen, sporttiset tyypit ja elämykset, joihin jokainen voi hypätä mukaan. Siksi Gymnaestrada on kesän liikuttavin festivaali.

Nelipäiväinen Gymnaestrada tarjoaa elämyksiä ja kokemuksia koko perheelle. Nähtävää ja koettavaa on muun muassa Messu- ja urheilukeskuksen ja Tampereen Stadionin sekä Keskustorin alueilla. Erilaisiin näytöksiin ja kilpailuihin tulee myyntiin yleisölippuja, mutta tarjolla on myös paljon maksutonta puuhaa ja elämyksiä kaikille liikunnasta ja liikkeestä innostuville.

Lähde nauttimaan voimisteluelämyksistä katsojana

Gymnaestrada Tampere 2022 -suurtapahtuma tarjoaa katsojalle henkeäsalpaavia elämyksiä ja tunteita herättäviä hetkiä. Voimistelun ja tanssin näytöksissä koetaan herkkyyttä ja voimaa, kilpailut tarjoavat taitoa ja vauhtia sekä tuhansia eri-ikäisiä voimistelijoita liikuttava päätösjuhla sykähdyttää monimuotoisuudellaan.

Lipunmyynti tapahtumaan on alkanut Lippupisteen kautta.

RiVoLilaiset esiintyvät Unelmia-päätösjuhlassa sunnuntaina 12.6. Ratinan stadionilla. Tuhannet voimistelijat luovat yhdessä ainutlaatuisia kenttäohjelmia: suoria riviä, täsmällisiä kuvioita ja ihailtavaa yhdenaikaisuutta. Voimistelun suurtapahtumat ja niiden kenttänäytökset ovat osa suomalaista aineetonta kulttuuriperintöä. Erilaiset liikkeet yhdistettynä kuviovaihdoksiin on näyttävä elämys, kun niitä tekee suuri joukko voimistelijoita yhtä aikaa musiikin tahdittamana.

Lue lisää ja hanki omat lippusi täältä.

Ostaessasi katsomolippuja tapahtumaan, käytäthän RiVoLin seurakoodia RIIVL, niin tuet seuramme varainkeruuta!

Tule mukaan vapaaehtoiseksi

Suurtapahtumia ei järjestetä ilman vapaaehtoisia ja talkoolaisia, jotka luovat puitteet ja tunnelman tapahtumaan. Gymnaestrada Tampere -tapahtumaan tarvitaan vapaaehtoisia monipuolisiin tehtäviin. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla mm. asiakaspalvelun, kulunvalvonnan, ohjelma-avustuksen sekä rakentamisen ja purkamisen tehtäviin. Vapaaehtoistiimiin ovat tervetulleita kaikki tapahtumavuonna yli 16-vuotiaat vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet. Vapaaehtoishaku on käynnissä ja mukaan voit hakea täältä.
 

Lisätietoja:
www.gymnaestrada.fi

Milla Smolander
RiVolin Gymppi
milla.smolander(at)rivoliry.fi

TOIMISTO

Yhteystiedot:

toimisto(at)rivoliry.fi

0400 683 011 / seurakoordinaattori Meri Santanen

Postiosoite:
Palstakatu 7-9
11100 Riihimäki

Seuran postilaatikko sijaitsee ala-aulassa.

AJANKOHTAISIA ASIOITA SOME-KANAVISSA

Tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista viikottain seuran nettisivuilla, Facebook-sivulla ja Instagramissa. Voit seurata ja käydä tykkäämässä myös aktiivisten joukkueidemme sivuja!

Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Facebook-sivulle
Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Instagram-profiiliin