Tiedote 3/2021

Riihimäen kaupungin häiriötilanteiden johtoryhmä on päättänyt jatkaa voimassa olevia suosituksia huhtikuun loppuun asti. Seuramme toiminnassa tämä tarkoittaa sitä,  että tällä hetkellä voimassa olevat järjestelyt jatkuvat vastaavan ajanjakson.

Hankalasta tilanteesta huolimatta on tärkeää, että harrastaminen jatkuu. Kiitos aktiivisille harrastajille olosuhteiden ymmärtämisestä ja innokkaasta liikkumisesta ja kiitos ohjaajille kekseliäisyydestä ja joustavuudesta.

RIVOLI ON YKSI HÄMEENMAAN KANNUSTAJAT-OHJELMAN SEUROISTA

Tarvitsemme juuri sinun äänesi. Käy antamassa äänesi Osuuskauppa Hämeenmaalta tulleen sähköpostilinkin kautta!

Äänestyslinkki on avoinna 31.3.2021 asti.

Osuuskauppa Hämeenmaa tukee lasten ja nuorten toimintaa, harrastusyhdistyksiä, kulttuuritoimijoita ja paikallisia avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöjä.

Äänestysajan päätyttyä toimijoille jaetaan yhteensä 60 000 euroa annettujen äänten suhteessa, kuitenkin vähintään 300 ja enintään 3000 euroa per toimija.

YHTEISTYÖ SPORTIAN KANSSA

Tehdessäsi ostoksia Sportiassa, saat -20% alennuksen kun kerrot olevasi RiVoLin jäsen.

Team Sportia Riihimäki

TOIMISTO

Yhteystiedot:

toimisto(at)rivoliry.fi

0400 683 011 / seurakoordinaattori Meri Santanen

Postiosoite:
Palstakatu 7-9
11100 Riihimäki

Seuran postilaatikko sijaitseen ala-aulassa.

AJANKOHTAISIA ASIOITA VIIKOTTAIN SOME-KANAVISSA

Tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista viikottain seuran nettisivuilla, Facebook-sivulla ja Instagramissa. Voit seurata ja käydä tykkäämässä myös aktiivisten joukkueidemme sivuja!


RiVoLin jäsenten Facebook-ryhmä

RiVoLilla on myös yhteinen Facebook-ryhmä julkisten sivujen lisäksi, jossa voit myydä ja ostaa käytettyjä urheiluvälineitä sekä keskustella ja kysyä seuraa koskevista asioista. Ryhmän löydät Facebookista kirjoittamalla hakukenttään RiVoLi ja laittamalla jäsenpyynnön, jonka jälkeen ylläpitäjä hyväksyy pyyntösi.

Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Facebook-sivulle
Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Instagram-profiiliin