Tiedote 2/2021

HIIHTOLOMA ON TÄÄLLÄ!

Poikkeusjärjestelyistä huolimatta on mahtavaa, että olemme lasten ja nuorten ryhmien kanssa päässeet palaamaan saleille jumppaamaan. Viikolla 8 vietämme hiihtolomaa ja nautimme toivottavasti upeista säistä. Muistetaan ladata energiavarastot täyteen auringosta, jotta jaksetaan mennä täysillä ja ilolla tämä poikkeuksellinen kevät loppuun asti.

Mukavaa hiihtolomaa!

AIKUISLIIKUNTA

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin jatkettua suositusta aikuisten harrastustoiminnan tauosta, joudumme valitettavasti toteamaan, että aikuisliikunnan kevätkautemme ei tänä vuonna toteudu.

Mikäli tilanne sallii, järjestämme myöhemmin lyhyempiä kevät- ja kesäkursseja.

YHTEISTYÖ SPORTIAN KANSSA

Tehdessäsi ostoksia Sportiassa, saat -20% alennuksen kun kerrot olevasi RiVoLin jäsen.

Team Sportia Riihimäki

TOIMISTO

Yhteystiedot:

toimisto(at)rivoliry.fi

0400 683 011 / seurakoordinaattori Meri Santanen

Postiosoite:
Palstakatu 7-9
11100 Riihimäki

Seuran postilaatikko sijaitseen ala-aulassa.

AJANKOHTAISIA ASIOITA VIIKOTTAIN SOME-KANAVISSA

Tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista viikottain seuran nettisivuilla, Facebook-sivulla ja Instagramissa. Voit seurata ja käydä tykkäämässä myös aktiivisten joukkueidemme sivuja!


RiVoLin jäsenten Facebook-ryhmä

RiVoLilla on myös yhteinen Facebook-ryhmä julkisten sivujen lisäksi, jossa voit myydä ja ostaa käytettyjä urheiluvälineitä sekä keskustella ja kysyä seuraa koskevista asioista. Ryhmän löydät Facebookista kirjoittamalla hakukenttään RiVoLi ja laittamalla jäsenpyynnön, jonka jälkeen ylläpitäjä hyväksyy pyyntösi.

Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Facebook-sivulle
Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Instagram-profiiliin