Tiedote 1/2022

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA

Valitettavasti pandemia vaikuttaa jälleen toimintaamme. Aluehallintoviraston ja Riihimäen kaupungin ohjeistuksen mukaisesti aikuisliikuntakausi ei pääse vielä alkamaan. Lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta käynnistyy 2003 syntyneiden ja heitä nuorempien osalta suunnitelmien mukaisesti maanantaina 17.1. Harjoituksissa otetaan edelleen huomioon terveysturvallisuus.

Tämän hetkinen ohjeistus on voimassa 26.1. asti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista ennen tuota ajankohtaa heti tiedon saatuamme. 

Innokkaina liikkujina toivomme varmasti kaikki, että pääsemme mahdollisimman nopeasti nauttimaan ryhmäliikunnasta. 

Seuran hallituksen puolesta,

pj Taina

ILMOITTAUTUMISET KEVÄTKAUDELLE 2022 ON AUKI

Kevään ryhmien tiedot* nähtävissä verkkosivuillamme:

Lasten ja nuorten ryhmät löydät täältä

Aikuisten ryhmät löydät täältä

*HUOM! Muutokset mahdollisia!

Ilmoittautuessasi tarkista sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja lisää lapsen tietoihin kenttään "Ohjaajan hyvä tietää" esim sairaudet tai lapsella olevat liikunnalliset rajoitteet, jotka ohjaajan olisi hyvä tietää.

HUOM!  Jos sinulla on maksamattomia harjoitusmaksuja menneeltä kaudelta, niin ole yhteydessä laskut@rivoliry.fi  sopiaksesi avoimien laskujen maksujärjestelyistä ennen ilmoittautumista.

GYMNAESTRADA TAMPERE 9.-12.6.2022 - LIIKKEEN JA VOIMISTELUN SUURTAPAHTUMA


Sitovat ilmoittautumiset 13.-28.1.2022

Kesän voimistelufestivaalien ilmoittautumiset tehdään nyt! RiVoLista on alustavien ilmoittautumisten perusteella lähdössä tapahtumaan yli 50 eri-ikäistä osallistujaa, mutta vielä Sinäkin ehdit ilmoittautua mukaan!

Gymnaestrada Tampere viihdyttää ja tarjoaa elämyksellistä tekemistä, nähtävää ja koettavaa. Gymnaestrada on hyvän mielen tapahtuma, jonka inspiroiva ympäristö rohkaisee ennakkoluulottomasti osallistumaan ja kokeilemaan, etsimään omaa luontaista tapaa liikkua ja siten oivaltamaan mistä oma keho pitää. Gymnaestradassa on luvassa hyvää fiilistä ja voimistelun riemua jokaiselle ikään, sukupuoleen tai taitotasoon katsomatta.

Lähde mukaan esiintymään kenttäohjelmaan, kilpailemaan lajien kilpailuissa tai muuten vain nauttimaan voimistelusta ja suurtapahtumatunnelmasta!

RiVoLin mukana pääset kokemaan ainutlaatuisen ja ikimuistoisen tapahtuman!

HUOM! Tapahtuman peruuntuessa maksut (passi-, ruokailu- ja koulumajoitusmaksut) palautetaan kokonaisuudessaan (pl. lisenssimaksut ja esiintymisasumaksut). Lue lisää maksu- ja peruutusehdoista täältä.

Lisätietoja:

Milla Smolander, RiVoLin Gymppi
milla.smolander(at)rivoliry.fi

RiVoLin Gymnaestrada-sivut

TOIMISTO

Yhteystiedot:

toimisto(at)rivoliry.fi

0400 683 011 / seurakoordinaattori Meri Santanen

Postiosoite:
Palstakatu 7-9
11100 Riihimäki

Seuran postilaatikko sijaitsee ala-aulassa.

AJANKOHTAISIA ASIOITA SOME-KANAVISSA

Tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista viikottain seuran nettisivuilla, Facebook-sivulla ja Instagramissa. Voit seurata ja käydä tykkäämässä myös aktiivisten joukkueidemme sivuja!

Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Facebook-sivulle
Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Instagram-profiiliin