Tiedote 1/2021

Hyvää alkanutta vuotta sinulle seuramme jäsen

 

Tätä vuotta aloitamme korona-tunnelmissa. Viime kevään tilanteeseen verrattuna olemme oppineet elämään näiden rajoitusten kanssa ja jonkin aikaa joudumme vielä tätä jatkamaan. Kauden aloitusta seuran hallitus päätyi siirtämään tällä hetkellä voimassa olevien rajoitusten vuoksi. Seura tarjoaa innolla liikuntamahdollisuuksia niin pienille kuin isoillekin, mutta luonnollisesti toimimme suositusten ja rajoitusten mukaisesti.

 

Riihimäen voimistelu ja liikunta -seura täyttää tammikuun lopussa 100 vuotta. Korona-tilanne siirtää juhlimista, mutta viimeistään syksyllä juhlitaan kunnioitettavan iän saavuttanutta seuraamme.

 

Seuran historiaan mahtuu monenlaisia tapahtumia Iloisista illoista sieniretkiin ja Iltamista yhteisiin pyöräilyreissuihin. Seurassa on harrastettu perinteisten naisvoimistelulajien lisäksi mm. lentopalloa, uintia ja luistelua - lajikirjo on ollut siis runsasta. Mielenkiintoinen liikuntahistorian vaihe on ollut merkkien suorittamisjakso. Seuran jäsenet ovatkin aikoinaan suorittaneet urheilija-, hiihtäjä-, ja samoilijamerkkien lisäksi myös Joka naisen marssimerkkejä.

 

Puheenjohtajia seuralla on ollut 18 ja nyt tammikuun alusta alkaen on ollut minun vuoroni astua tähän tehtävään. Seuratoimintaan kuuluu iloinen yhteisöllisyys ja innokkaana seuratoimijana toivon meidän yhdessä saavan aikaan aktiivisen ja mukavan liikuntavuoden.

 

Taina Koistinen
Hallituksen puheenjohtaja

 

 

KAUDEN ALOITUS

 

Aikuisliikunta

Aikuisliikunnan kevätkauden aloitus siirtyy voimassaolevien rajoitusten takia muutamalla viikolla. Aikuisten ryhmät aloittavat 1.2. ja jatkavat kautta 16.5. saakka. Lisäksi tarjoamme aikuisliikkujille myöhemmin keväällä treenipäivän, joka sisältää monipuolisesti erilaisia jumppia, joista voi valita itselleen mieluisia tai halutessaan osallistua vaikka kaikkiin. Treenipäivän tarkemman ajankohdan tiedotamme tammikuun aikana. Viikolla 8 on hiihtoloma ja jumpat ovat tauolla.

 

Lasten ja nuorten -ryhmät

Salit aukeavat ja lasten ja nuorten ryhmät pääsevät aloittamaan kautensa 18.1. alkaen erityisjärjestelyin. Jokainen ryhmä saa omalta ohjaajaltaan tarkemmat ohjeet järjestelyihin.

 

Panostamme edelleen hyvään käsihygieniaan eli käsipesu aina ennen ja jälkeen treenien. Harjoituksiin tullaan vain täysin terveenä ja toivomme sinun jäävän myös kotiin, mikäli joku samassa taloudessa on sairaana.

 

 

ILMOITTAUTUMISET KEVÄTKAUDELLE 2021 ON AUKI


HUOM! Muutokset mahdollisia!

 

Kevään ryhmien tiedot nähtävissä verkkosivuillamme:

Lasten ja nuorten ryhmät löydät täältä

Aikuisten liikunnan ryhmät löydät täältä

 

Ilmoittautuessasi tarkista sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja lisää lapsen tietoihin kenttään "Ohjaajan hyvä tietää" esim sairaudet tai lapsella olevat liikunnalliset rajoitteet, jotka ohjaajan olisi hyvä tietää.

 

HUOM! Kevään 2021 ryhmiin ei voi osallistua, jos harjoitusmaksuja on maksamatta aikaisemmilta vuosilta.

Jos sinulla on maksamattomia harjoitusmaksuja, niin ole yhteydessä laskut@rivoliry.fi tai soita 041 319 3894, sopiaksesi avoimien laskujen maksujärjestelyistä ennen ilmoittautumista.

Muussa tapauksessa tulemme poistamaan ko osallistujat ryhmistä.

 

KAUSIKORTIN HANKKIMINEN

Kausikortti kannattaa ehdottomasti hankkia, jos suunnittelet käyväsi säännöllisesti useammassa kuin kahdessa aikuisliikunnan ryhmässä tai haluat käydä joustavasti eri ryhmissä. Ilmoittaudu silloin Kausikortti-ryhmään.

Koronatilanteesta ja voimassa olevista rajoituksista johtuen, ilmoittauduthan myös kaikille niille tunneille, millä aiot käydä kevätkauden aikana.

  • Valitse ensi Kausikortti
  • Valitse sen jälkeen ryhmät, joissa ajattelit käydä - ryhmien kohdalla pitäisi nyt näkyä maksuvaihtoehtona Kausikorttilainen (hintaan 0€).

RIVOLI RY:N JÄSENMAKSU

Alkaen vuodesta 2021, seuran jäsenmaksu on kaikilta jäseniltä 20€/vuosi ja se maksetaan kerralla kokonaan. Jäsenmaksu tulee laskuun automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä.
 

LASKUT

Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen (ks. Omat tiedot).

  • Muista laskua maksaessasi aina käyttää laskun viitenumeroa.
  • Laskun voit maksaa tarvittaessa useammassa osassa käyttäen laskun viitenumeroa.
  • Lasku tulee maksaa kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä!
  • Jos tarvitset lisää maksuaikaa laskullesi, se tulee pyytää ennen laskun eräpäivää (laskut@rivoliry.fi)!

Ilmoittautuessasi voit valita yli 100€ maksavissa ryhmissä laskutuksen tulemaan useammassa erässä seuraavasti:

  • kausi 100-200€ kahdessa erässä
  • kausi yli 200€ neljässä erässä

Erät tulevat tällöin omille laskuille.

Jos ilmoittaudut useampaan ryhmään ja haluat maksaa laskun useammassa erässä, olethan yhteydessä laskutukseen laskut@rivoliry.fi.

 

LASKUTUSLISÄ

Alkaen vuodesta 2021, kaikkiin laskuihin lisätään 2€ laskutuslisä.

 

LASKUN MAKSUMUISTUKSET

Maksamattomasta laskusta lähetämme 2 maksumuistutusta ja sen jälkeen lasku siirretään perintään.

1. maksumuistutus lähetetään 14 päivää eräpäivän jälkeen.
2. maksumuistutus lähetetään 28 päivää eräpäivän jälkeen

Lasku siirretään jatkossa perintään kun eräpäivästä on kulunut 42 päivää.

 

OSALLISTUMISEN PERUMINEN / VAIHTO SEKÄ LASKUN HYVITYKSET (VUODELLE 2021)

Ryhmän vaihtaminen tai peruminen tulee ilmoittaa ennen laskun eräpäivää. Tämän jälkeen laskuja hyvitetään vain erityistapauksissa.

Alla periaatteet, joiden mukaan laskun summa hyvitetään peruutettuasi osallistumisen ryhmään:
    • 100% laskun summasta hyvitetään, jos peruutus ryhmään on ilmoitettu ennen laskun eräpäivää
    • 50% harjoitusmaksusta hyvitetään, jos peruutus tapahtuu eräpäivän jälkeen, mutta ennen 2. maksumuistutusta (jäsenmaksua ei tässä tapauksessa enää palauteta)
    • 0% harjoitus- ja jäsenmaksusta hyvitetään, jos peruutus tapahtuu vasta 2. maksumuistutuksen jälkeen.

Laskun maksamatta jättäminen ei ole osallistumisen perumista! Siirrämme maksamatta jätetyt laskut perintään.

Perumiset, vaihdot, maksujärjestelyt ja kaikki muut laskutukseen liittyvät kysymykset: laskut@rivoliry.fi tai 041 319 3894

RYHMÄN PERUUNTUMINEN JA MAKSUHYVITYKSET "FORCE MAJEURE" TILANTEESSA

Mikäli kausi joudutaan keskeyttämään ja kontaktiopetus/-ohjaus perumaan kokonaan viranomaisten määräyksestä, seura tarjoaa ZOOMin kautta LIVE-treenejä, tallenteita ja etäsisältöjä kaikille ryhmille. Harjoitusmaksuja tullaan hyvittämään asiakkaalle seuraavien periaatteiden mukaan:

TOIMISTO

 

Yhteystiedot:

toimisto(at)rivoliry.fi

0400 683 011 / seurakoordinaattori Meri Santanen

Postiosoite:
Palstakatu 7-9
11100 Riihimäki

Seuran postilaatikko sijaitseen ala-aulassa.

AJANKOHTAISIA ASIOITA VIIKOTTAIN SOME-KANAVISSA

 

Tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista ja asioista viikottain seuran nettisivuilla, Facebook-sivulla ja Instagramissa. Voit seurata ja käydä tykkäämässä myös aktiivisten joukkueidemme sivuja!

 

RiVoLin jäsenten Facebook-ryhmä

RiVoLilla on myös yhteinen Facebook-ryhmä, jossa voit myydä ja ostaa käytettyjä urheiluvälineitä sekä keskustella ja kysyä seuraa koskevista asioista. Ryhmän löydät Facebookin kirjoittamalla hakukenttään RiVoLi ja laittamalla jäsenpyynnön, jonka jälkeen ylläpitäjä hyväksyy pyyntösi.

Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Facebook-sivulle
Klikkaamalla logoa pääset RiVoLin Instagram-profiiliin