Avoimet tehtävät

Seurakoordinaattori

Tule seurakoordinaattoriksi RiVoLiin

Riihimäen Voimistelu ja Liikunta RiVoLi ry on 1921 perustettu voimistelu- ja liikuntaseura. RiVoLi tarjoaa laadukasta ja monipuolista liikuntaa ja voimistelua kaiken ikäisille. Toiminta jakautuu lasten ja nuorten harrasteliikuntaan, joukkuevoimistelun ja akrobatiavoimistelun valmennusryhmissä tapahtuvaan valmennus- ja kilpatoimintaan sekä aikuisliikuntaan. RiVoLi on lasten ja nuorten Tähtiseura, lajiliittoinamme ovat Suomen Voimisteluliitto sekä Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu, ESLU ry. Arvojamme ovat ilo, yhteisöllisyys, reiluus sekä vastuullisuus.

 

Oletko etsimämme seurantoiminnan sydän?

Onko voimistelu sinun lajisi? Tunnetko vetoa niin harraste- kuin kilpa- sekä JV- että akrobatia-voimisteluun? Haluatko tehdä töitä kasvavassa seurassa taitavien ohjaajien ja innokkaiden harrastajien parissa? Oletko ahkera, luova, sosiaalinen, innokas ja ripeäotteinen liikunnan monitoimija?

Ovatko voimisteluseuran moninaiset viikkotoiminnan tehtävät sinulle tuttuja ohjaustoiminnan lisäksi? Haluatko kehittää taitojasi voimistelijana, valmentajana sekä seurantoimijana?

Mikäli vastasi kyllä, saatat olla etsimämme uusi seuratoimintamme sydän ja tuleva RiVoLin seurakoordinaattori. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi videolla ja/tai lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse meille 2.6.2024 mennessä osoitteella hallitus@rivoliry.fi.

 

Nykyisen seurakoordinaattorimme siirtyessä uusiin haasteisiin työelämässä, etsimme SEURAKOORDINAATTORIA vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Tehtäväsi ovat monipuoliset ja niihin kuuluu muun muassa:

  • asiakaspalvelu ja Hoika-jäsentietojärjestelmän ylläpito sekä laskutus
  • taloushallinnon avustavat tehtävät
  • seuratiedotus ja markkinointi
  • some-kanavien päivitys
  • tapahtumien ja kilpailujen suunnittelu, koordinointi ja toteutus yhdessä hallituksen ja vapaaehtoisten kanssa
  • seuran vuosisuunnittelu yhdessä hallituksen ja valmennustiimin kanssa
  • avustusten hakeminen
  • yhteydenpito ohjaajiin
  • valmennustoiminta

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää mm. seuratoiminnan osaamista, markkinointihenkisyyttä ja sometaitoja, palvelevaa otetta ja kykyä innostaa ihmisiä mukaan toimintaan, organisointikykyä, itseohjautuvuutta sekä sujuvia vuorovaikutus-, yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja. Eduksi katsomme työhön soveltuvan koulutuksen ja työkokemuksen seuratoiminnan parissa sekä toimisto-ohjelmien (MS Office) hallintaa, Hoika-jäsentietojärjestelmän, Kisanet- ja taloushallinto-järjestelmien (Netvisor) tuntemusta. Lisäksi voimistelun ohjaustoiminnan ja kilpatoiminnan tunteminen ja harrastuneisuus ovat edellytys valmennustehtävien hoitamiseen.

Tehtävä on osa-aikainen ja pääsääntöisesti etätyötä. Työaika on sovitettavissa oman aikataulusi mukaan, sovittuun kiinteään viikkotuntimäärään. Ohjaus- ja valmennustoiminta tapahtuu Riihimäellä seuran salilla sekä eri kouluilla. Tarjoamme mahdollisuuden osaamisesi kehittämiseen lajiliittojemme järjestämissä koulutuksissa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja 
Minna Kurki
puh: +358 40 5171836 (arki-iltaisin 21.-24.5. välisenä aikana)

 

Riihimäen Voimistelu ja Liikunta, RiVoLi ry

https://www.riihimaenvoimistelujaliikunta.fi/