Hakutilaisuus akrobatiavoimistelun kilparyhmään

24.7.2019 klo 11:00


RiVoLi ry:ssä aloittaa syyskaudella 2019 uusi akrobatiavoimistelun kilpailuihin tähtäävä valmennusryhmä. Kiinnostaisiko Sinua akrobatiavoimistelun parissa kisaaminen? Nyt siihen olisi oiva mahdollisuus!

Uuteen akrobatian kilparyhmään haetaan voimistelijoita ensi kaudelle. Joukkueeseen voit hakea, mikäli akrobatian perustaidot ovat jo hallussa ja innokkuutta sekä motivaatiota löytyisi. Alaikäraja on 7-vuotta.

Valintatilaisuus pidetään tiistaina 13.8.2019 klo 18.00-20.00 Karan koulun alasalissa (Kalevankatu 25).

Joukkue harjoittelee sunnuntaisin klo 10.00-12.00, mutta lisäksi toivotaan osallistumista seuran jonkin muun akrobatiaryhmän harjoituksiin, jotta lajitreeniä tulisi harjoiteltua myös muulloinkin.

Taitotasolla ei ole väliä, sillä valitut voimistelijat jaetaan hakutilaisuuden jälkeen sopiviin luokkiin. Tule siis rohkeasti mukaan kokeilemaan!

Voimistelijalle ja huoltajalle:
Valintatilaisuus mukailee normaaleja treenejä. Mukaan tarvitset ihonmyötäiset vaatteet ja vesipullon. Ota myös halutessasi pieni palautumiseväs syötäväksi treenin jälkeen. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

TERVETULOA!

Lisätietoja:
Emma Teperi
Akrobatiavoimistelun lajipäällikkö
emma.teperi(at)rivoliry.fi

”Akrobatiavoimistelun kilpailuohjelmassa voimistelijat suorittavat sääntöjen määrittelemät liikkeet. Tuomaristo arvioi, tulivatko kaikki vaaditut liikkeet suoritettua ja kuinka puhtaasti voimistelijat ne suorittivat. Ylemmissä luokissa arvioidaan myös ohjelman taiteellisuutta. Luokkajärjestelmässä edetäkseen voimistelijoiden on suoritettava akrobatiavoimistelun merkkejä.”
- Suomen Voimisteluliitto