Esiintyjille

Tervetuloa esiintymään Riihimäen Voimistelu ja Liikunta ry:n kevätnäytöksiin sunnuntaina 19.5.2019 klo 12.00 ja 14.30 Urheilutalolle (Pohjolankatu 6, RMK). Luvassa on upeita esityksiä eri ikäisten rivolilaisten esittäminä. Lisäksi akrobatiavoimistelun, cheerleadingin sekä joukkuevoimistelun valmennusryhmät esittävät omat kilpailuohjelmansa. Vanhemmat, sukulaiset ja ystävät ovat tervetulleita katsomaan näytöksiä.

Pukuhuoneet

Esiintyjät tulevat pukuhuoneiden kautta saliin. Huoltajat voivat tulla ryhmän nimellä varustettuun pukuhuoneeseen. Pukuhuonetilat ovat ahtaat, joten ota mukaasi mahdollisimman vähän tavaraa. Arvotavarat on syytä jättää kotiin. Muista myös tarvittaessa ottaa mukaasi eväitä sekä juomapullo. Lapset haetaan ohjaajan kanssa sovitusti.

Kenraaliharjoitus

Kenraaliharjoitukset pidetään Urheilutalolla su 19.5. klo 9.00 alkaen. Kenraaliharjoitukset ovat yleisöltä suljettu tilaisuus! Ole ajoissa paikalla ohjaajasi antamien ohjeiden mukaan!

Kenraaliharjoitusaikataulun löydät täältä.

Valokuvaus

Valokuvaamme kevätnäytöksen yhteydessä kaikki esiintyvät ryhmät sekä ohjaajat ja hallituksen Pohjolanrinteen koululla (Pohjolankatu 8). Jokaisella esiintyjällä on mahdollisuus otattaa ryhmä ja yksityiskuvia. Kuvaus on ilmainen eikä ostopakkoa ole. Seura saa kuvat käyttöönsä digitaalisina. Valmennusryhmien kuvat julkaistaan seuran nettisivuilla sekä varainkeruuseinäkalenterissa 2020. Harrasteryhmien kuvat julkaistaan mahdollisesti seuran nettisivuilla.

Alaikäisten kuvattavien vanhemmilta pyydetään kuvauslupa, joka tulee antaa torstaihin 16.5. mennessä verkkopalvelussa https://register.omadesign.fi/YsVCv4. Rekisteröitymisen jälkeen saat vahvistussähköpostin. Sisarukset rekisteröidään erikseen. On tärkeää valita oikea ryhmä, sillä joukkuekuva määräytyy rekisteröitymisvalinnan perusteella.

Seura tiedottaa kuvausaikataulun erikseen täällä viimeistään pe 10.5. Ilmoittautumisessa kaikilla joukkueilla on sama, epätodellinen kuvausaika.

Valokuvauksen hoitaa suomalainen OmaDesign, jonka valikoimassa on paljon uusia, erikoisia ja hauskoja tuotteita. Valokuvat ovat saatavilla verkkokaupassa noin kaksi viikkoa valokuvatapahtuman jälkeen. Kun kuvat ovat valmiina, saat sähköposti-ilmoituksen siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka annoit rekisteröityessäsi.

Lisätietoja: support(at)omadesign.zendesk.com

Yvette-seura-asut

RiVoLi ry:n seura-asumallisto on myynnissä ja tilattavissa kevätnäytöksissä Urheilutalolla. Mallistoon kuuluu treenitakkien ja housujen lisäksi erilaisia paitoja sekä untuvatakki. Uutuudet liukuvärjätty t-paita ja treenitakki myös myynnissä ja tilattavissa kevätnäytöksissä! Tule sovittamaan ja valitsemaan mieluisimmat seura-asusi!

Ostamalla seuratuotteita osallistut varainhankintaan. Kaikista seura-asuostoista Yvette tilittää myyntiprovision seuralle. Provisio ohjataan välinehankintaan jäsenistön hyväksi. Varainkeruun kohteena on voimistelumatto.

Katso malliston esittely täällä.

Tiedustelut

Milla Smolander
milla.smolander@rivoliry.fi
p. 040 539 5066