Seura

Riihimäen Voimistelu ja Liikunta RiVoLi ry


Riihimäen Voimistelu ja Liikunta ry on voimistelu- ja liikuntaseura, joka tarjoaa toimintaa vauvoista senioreihin. Saleilla toimii viikottain n. 40 eri ryhmää. Ohjaajat ovat koulutettuja ja seuralla on välineistöä jumppien monipuolista vetämistä varten.

Riihimäen Voimistelu ja Liikunta ry kuuluu Suomen Voimisteluliittoon. Jäsenseuroja Voimisteluliitossa on n. 370, joissa on jäseniä n.117 000. Yhdistys kuuluu Voimisteluliiton Etelä-Suomen alueeseen ja myös Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, ESLUun ja SVUL:n Uudenmaan piiriin. Riihimäen Voimistelu ja Liikunta ry maksaa Voimisteluliitton jäsenmaksun jokaisesta jäsenestään ja vuosimaksut ESLUun ja SVUL:n Uudenmaan piiriin.

Jäsentemme osallistuminen Voimisteluliiton ja ESLUn kursseille/ tapahtumiin on ei-jäseniä edullisempaa. Monet kurssit ovat avoimia kaikille halukkaille. Samoin järjestetään erilaisia teemapäiviä. Tiedot näistä tapahtumista ym. saa www.voimistelu.fi tai www.eslu.fi.

Yksi Riihimäen suurimmista, perustettu 1921

Seuramme on yksi Riihimäen suurimmista urheiluseuroista. Jäseniä on yli 860. Seura perustettiin Riihimäen naisvoimistelijat -nimellä vuonna 1921.

Ohjaajien koulutusta arvostetaan

Kaikki Riihimäen Voimistelu ja Liikunta ry:n ohjaajat ovat koulutettuja ammattinsa puolesta ja/tai erilaisilla ohjaajakursseilla. Kurssitamme heitä edelleen vuosittain, jotta jokaisella ryhmissämme kävijällä, sekä ohjaajilla että jumppareilla, olisi mukava ja energinen olo tunnin jälkeen. Olemme ylpeitä ohjaajistamme ja monipuolisesta tarjonnastamme niin lapsille kuin aikuisillekin.

Seuraa pyöritetään vapaaehtoisvoimin

Riihimäen Voimistelu ja Liikunta ry pyörii aktiivisten ohjaajien ja hallituksen ansiosta hyvin. Seurassamme ei ole yhtään kokoaikaista palkattua työntekijää. Useimmat paperi- ja tapahtumahommat onnistuvat vapaaehtoisvoimin. Jokaisella seuratoimijallamme on päivätyönsä tai opiskelunsa seuran ulkopuolella.

Yhdistys ei tuota voittoa

Seuratoimintamme pyörii ns. nollabudjetilla. Yhdistys ei tuota voittoa, mutta jäsen- ja harjoitusmaksuille on toki tarkoitus, joka suunnataan suurimmaksi osaksi jäsenillemme. Ohjaajille maksetaan korvaus tuntien vetämisestä, heitä koulutetaan ja ryhmille tehdään erilaisia hankintoja (esim. musiikkia, äänentoistolaitteita, voimisteluvälineitä ja -pukuja sekä kuntoiluvälineitä). Kaupunki tukee paikallisia urheiluseuroja, joten pystymme pitämään jäsenhinnat kohtuullisina.

Toivomme palautetta

Kehittämiskohteita on tuotu tietoomme mukavasti, joten hallituskin tietää, mitä saleille kuuluu ja miten tiettyihin asioihin täytyy reagoida. Toivomme edelleenkin yhteydenottojanne niin ruusujen kuin risujenkin osalta. Palautelomakkeen löydät Yhteystiedot-välilehdeltä.

Liikunnallisia hetkiä!

TIETOSUOJASELOSTE

PDF-tiedostoRiVoLiry_Tietosuojaseloste.pdf (165 kB)
PDF-tiedostoTietosuojakäytänteet_Voimisteluliitto.pdf (443 kB)
PDF-tiedostoTietosuojaseloste_HOIKA.pdf (346 kB)
PDF-tiedostorekisteriseloste.pdf (182 kB)
Riihimäen Voimistelu ja Liikunta ry:n rekisteriseloste

YLEISIÄ OHJEITA

PDF-tiedostoRiVoLi_Eettiset_periaatteet.pdf (153 kB)

SÄÄNNÖT

PDF-tiedostoRiVoLiry_säännöt.pdf (1.7 MB)
VANHAT SÄÄNNÖT
PDF-tiedostoRiVoLi_säännöt_uusi_20181120.pdf (94 kB)
Syyskokouksen 2018 hyväksymätt UUDET SÄÄNNÖT (ei vielä PRH:n vahvistamat).