Telinevoimistelu

 

Temppujumppa

Temppujumpasta taitoa, iloa, vauhtia ja elämyksiä erilaisten välineiden (esim. hernepussi, pallo, vanne, hyppynaru) ja voimistelutelineiden avulla (esim. rekkitanko, puolapuut, voimisteluarkku, pukki, köydet, voimistelupenkki, trampoliini); vaihtelevia ja monipuolisia telineratoja. Tuntiin sisältyy myös erilaiset liikuntaleikit. Monimuotoisuutensa ansiosta temppujumppa sopii tytöille ja pojille. Sopii hyvin myös muiden urheilulajien alkeis- ja ohjeisharjoitteluksi.

 

Akrobatiaa ja telinevoimistelua

Ryhmä on tarkoitettu sekä tytöille että pojille. Tunneilla harjoitellaan akrobatian ja telinevoimistelun perustaitoja kannustavassa joukossa. Voimistelemme mm. permannolla, rekillä, nojapuilla ja trampetilla sekä teemme runsaasti liikkumisen perustaitoja kehittäviä harjoituksia. Seuran näytöksissä esiintyminen ja mahdollisesti kilpailuihin osallistuminen kuuluvat ryhmän toimintaan.
Ryhmää ohjaavat koulutetut ja kokeneet ohjaajat.
Tullakseen B-ryhmään tulisi osata A-ryhmän perustaidot mm. kuperkeikat eteen- ja taaksepäin, käsilläseisonta tukea vasten, kärrynpyörä, silta ja pystyä kannattelemaan itseään riipunnassa.