Akrobatia

Perheakrobatia

Perheakrobatia koostuu monipuolisista voimisteluliikkeistä, kehonhallinnan harjoituksista sekä ihmispyramideista, joita rakennetaan yhdessä lapsen ja vanhemman kanssa. Perheakrobatia juontaa juurensa näyttävästä akrobatiavoimistelusta. Perheakrotunneilla aikuiset ja lapset harjoittelevat yhdessä, kukin omalla tasollaan. Harjoittelun sujumisen vuoksi yhtä aikuista kohti voi osallistua vain yksi lapsi. Varusteiksi tarvitset joustavat, mieluiten ihonmyötäiset sisäliikuntavaatteet. Tunnilla ollaan paljain jaloin tai voimistelutossuilla.

 

Akrobatia

Ryhmässä harjoitellaan akrobatian alkeita yksin ja yhdessä sekä muita ikäryhmälle sopivia liikuntaharjoitteita. Aikaisempaa kokemusta lajista tarvita. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä.

 

Alessia

Tyttöjen akrobatian treeniryhmä, jossa harjoitellaan monipuolisesti akrobatian eri osa-alueita yksin ja yhdessä. Alessia esiintyy seuran näytöksissä sekä mahdollisuuksien mukaan myös Stara-tapahtumissa. Ryhmään voi hakea hakutilaisuuksien kautta, jos permantovoimistelun alkeet ovat hallussa.

 

Chelone

Chelone on akrobatian ja permantovoimistelun treeniryhmä, johon valitaan harjoitteluun motivoituneita ja permantovoimistelun alkeet hallitsevia, vähintään 9-vuotiaita voimistelijoita. Sitoutuminen harjoitteluun ja osallistuminen esiintymisiin on edellytys ryhmään kuulumiseen.

Lue lisää täältä.