Akrobatia

Akrobatia

Ryhmässä harjoitellaan akrobatian alkeita yksin ja yhdessä sekä muita ikäryhmälle sopivia liikuntaharjoitteita. Aikaisempaa kokemusta lajista tarvita. Ryhmä esiintyy seuran näytöksissä.

 

Akrobatia ja cheerleading alkeet

Akrobatian ja cheerleadingin alkeisryhmässä harjoitellaan akrobatian permantoalkeita yhdessä ja ryhmässä. Ryhmä sopii alkeisryhmäksi sekä akrobatiavoimistelusta että cheerleadingistä kiinnostuneille lapsille.

 

Alessia

Tyttöjen akrobatian treeniryhmä, jossa harjoitellaan monipuolisesti akrobatian eri osa-alueita yksin ja yhdessä. Alessia esiintyy seuran näytöksissä sekä mahdollisuuksien mukaan myös Stara-tapahtumissa. Ryhmään voi hakea hakutilaisuuksien kautta, jos permantovoimistelun alkeet ovat hallussa.

 

Akrobatian kilparyhmä

Joukkueeseen valitaan akrobatian perustaidot sekä motivaatiota omaavia voimistelijoita hakutilaisuuden kautta.
Kilparyhmän harjoitusten lisäksi toivotaan osallistumista myös jonkin muun akrobatiaryhmän harjoituksiin, jotta lajitreeniä tulisi harjoiteltua myös muulloinkin. Poikkeuksista voi neuvotella tapaukohtaisesti valmentajien kanssa.

 

Chelone

Chelone on akrobatian ja permantovoimistelun treeniryhmä, johon valitaan harjoitteluun motivoituneita ja permantovoimistelun alkeet hallitsevia, vähintään 9-vuotiaita voimistelijoita. Sitoutuminen harjoitteluun ja osallistuminen esiintymisiin on edellytys ryhmään kuulumiseen.