Smartum-maksut

 

Riihimäen Voimistelu ja Liikunta ry vastaanottaa Smartum-liikuntaseteleitä, Smartum-liikunta- ja kulttuuriseteleitä ja Smartum Saldo verkkomaksuja.

HUOM! Smartumilla voi maksaa aikuisten eri ryhmien harjoitusmaksun osuuden, mutta niillä ei voi maksaa aikuisten jäsenmaksun (30€) osuutta eikä perheenjäsenten muita maksuja. Voit myös maksaa aikuisen kertamaksun Smartumilla. Kertamaksut vastaanottaa ryhmän ohjaaja.

Seuramme Smartum-yhteyshenkilö tarkistaa, vastaanottaa setelit ja hyvittää harjoitusmaksut.

 

1.) Ohjeet Smartum Liikuntasetelien vastaanottamista varten:

Voit maksaa ryhmäsi kauden harjoitusmaksun liikuntaseteleillä. Kirjaudu tunnuksillasi www.jasentieto.fi -sivustolle ja ilmoittaudu haluamaasi ryhmään. Saat sähköpostiisi laskun. Laskusta harjoitusmaksun osuuden voit maksaa Smartum-liikuntaseteleillä, mutta jäsenmaksun osuutta ei voi maksaa seteleillä.

Tee näin:

tulosta lasku itsellesi ja lähetä viesti seuran sähköpostiin (lasku(at)rivoliry.fi). Seuran yhteyshenkilö on sinuun yhteydessä setelien vastaanottamiseksi.

 

2.) Ohjeet Smartum Saldo verkkomaksua varten:

Miten maksan verkkomaksun Smartum-verkkopalvelussa?

  1. Etsi haluamasi harrastepaikka käyttökohdehaustamme sivulla www.smartum.fi .
  2. Voit maksaa Smartum Saldolla verkkomaksun, mikäli toimipaikan kohdalta löytyy kuvake verkkomaksu.
  3. Kohdassa Smartum-saldo verkkomaksu on verkkomaksun suorittamiskohta, josta voit valita valmiiksi tehdyn verkkotuotteen tai avoimen maksun. Mikäli harrastepaikalla ei ole ostettavissa valmista verkkotuotetta, etsi haluamasi palvelun hinta harrastepaikan internetsivuilta (esimerkiksi 3 Päivän Hissilippu, € 98). Syötä tiedot Avoin maksu -kenttään ja maksa palvelu kirjautumisen jälkeen. Smartum-verkkopalvelun käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanasi on toimitettu sinulle sähköpostitse.
  4. Smartum lähettää sinulle maksutositteen sähköpostiisi.
  5. Voit joko tulostaa tositteen tai esittää sen harrastepaikan yhteyshenkilölle esim. älypuhelimen ruudulta. Yhteyshenkilöllä on oikeus tarkastaa henkilöllisyytesi.

HUOM! Voit maksaa Smartum Saldolla vain liikunta- tai liikunta- ja kulttuuripalveluja. Verkkomaksutosite on kertakäyttöinen. Siitä ei saa antaa rahaa takaisin eikä tositteessa käyttämättä jäänyttä arvoa voi käyttää myöhemmin. Smartum Saldo on työntekijän henkilökohtainen etu, eikä sillä voi maksaa esimerkiksi perhelippuja.

Tee näin:

Kun olet ilmoittautunut haluamaasi ryhmään ja tulostanut laskun itsellesi, sekä maksanut Smartum Saldo verkkomaksun, lähetä siitä tieto lasku(at)rivoliry.fi. Yhteyshenkilö on sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti.

 

Smartum Polku-palvelu

Kirjaudu palveluun tästä

 

Lisätietoja

Mikäli sinulla on kysyttävää Smartum-maksuista, ota yhteyttä toimisto(at)rivoliry.fi