Tanssilliset tunnit

Lavis ®

Lavis-lavatanssijumppa on helppo, hauska ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan kombinaatioon. Se on tanssillista liikkumista pääosin kotimaisen lavatanssimusiikin tahtiin. Tunnit koostuvat vaihdellen eri tanssilajeista mm. humppa, valssi, tango, cha cha, jenkka jne. Laviksessa et tarvitse paria etkä erityistä tanssitaustaa. Helppoja tanssiaskeleita, koreografioita ja jumppaliikkeitä!

 

Leidit

Leideissä viihdytään tanssillisen voimistelun maailmassa ja höystetään sitä tanssilla, akrobatialla ja jumpalla. Keskitymme pienten ja isompienkin koreografioiden harjoitteluun, mutta rennolla otteella ja hymy huulilla. Leidit myös esiintyvät tilaisuuden tullen!

Musikaaliset

Monipuolisen tanssillisia kuvioita musikaali- ja elokuvamusiikin parissa. 90 min tunnilla harjoitellaan askelkuvioita ja liikkeitä kahteen tai kolmeen eri musiikkikappaleeseen rennolla fiiliksellä, musiikista nauttien ja yhdessä iloiten. Koreografiat ja musiikit vaihtelevat tunneittain. Sopii reippaan liikunnan ja tanssin ystäville.