Hinnat

Osallistujapassi

Jokainen osallistuja tarvitsee osallistujapassin.

Passin hinta on 255€

Passi sisältää:

  • osallistumisoikeuden World Gymnaestradaan eli vapaan pääsyn Gymnaestradan tapahtumiin lukuun ottamatta iltanäytöksiä
  • julkisilla kulkuvälineillä liikkumisen alueella tapahtuman ajan
  • virallisen ohjelmakirjasen
  • sisäänpääsyn illanviettoihin

Suosittelemme Gymnaestradaan osallistumista yli 12-vuotiaille. Jokaisella alaikäisellä tulee olla nimetty huoltaja, ja suosittelemme, että 10 alaikäisestä vastaa vähintään kaksi huoltajaa.

 

Ruokailut

Lounaslipukkeet (7 lounasta) maksavat 100€.

Ruokavaliovaihtoehtoja on kaksi, tavallinen ja kasvisruoka. Muita erityisruokavalioita ei ole mahdollista huomioida. Lounas sisältää pääruoan lisäksi salaatin, ruokajuoman ja jälkiruoan.

Lounaat tilataan sitovien ilmoittautumisten yhteydessä.

Alustavan ruokalistan löydät täältä.

 

Majoitus

Gymnaestradassa voi majoittua kouluilla, hotelleissa tai retkeilyalueilla. Majoitus ei sisälly osallistujapassiin, vaan se varataan ja maksetaan erikseen.

Majoittua voit myös hotellissa. Hotellit varataan Elämysmatkojen kautta, lisätietoja tulossa syyskuun aikana. Kolmantena majoitusvaihtoehtona on itse hankittu majoitus esim. tuttavien luona.

Koulumajoitus:
190€, sisältää aamupalat (8 yötä). Kouluilla on suihkut ja päivittäin siivottavat WC:t ja suihkut. Koulumajoittujien on hyvä huomioida, että koulumajoitus on perustason majoitusta, ja järjestävä organisaatio tulee allokoimaan majoituskoulut Suomen delegaatiolle.

Koulumajoittujille on myös myynnissä majoitustuotepaketteja. Paketteja on kahta erilaista, Deluxe- ja Basic-paketit. Tarkemmat kuvaukset tuotteista löydät täältä. Deluxe-paketin hinta on 109€ ja Basic-paketin hinta 79€. Majoitustuotepaketit tilataan sitovien ilmoittautumisten yhteydessä.

Hotellimajoitus:
Hotellit varataan Elämysmatkojen kautta, lisätietoja Gymppi-Millalta.

 

Lentomatkat

Lennot on mahdollista varata seuran kautta tai hankkia omat lennot. Lentomatkat maksavat noin 450-500€.

Varauksen yhteydessä maksettava varausmaksu 30€/hlö. Varausmaksua ei palauteta peruutustapauksissa. Ennen loppulaskua peruutuskulu on varausmaksu, loppulaskun jälkeen peruutuskulu on 100% lipun hinnasta. Loppulasku tulee marras-joulukuussa.

 

Suomi-asut

World Gymnaestrada alkaa avajaismarssilla, jonka aikana osallistuvat maat marssivat stadionille seuraamaan avajaisseremoniaa. Kaikilla avajaismarssiin osallistujilla tulee olla yhtenäinen Suomen edustusasu. Edustusasun meille toimittaa Sanser, ja tilauksen pääset tekemään täällä 1.12. mennessä.

Avajaismarssissa tulee olla:

  • joko valkoinen huppari (Craft) TAI sininen tuulitakki (Craft)
  • siniset college-housut (Craft)
  • mikä tahansa malliston paita (valkoinen t-paita, vaaleansininen t-paita, tummansininen pikeepaita, Suomi-toppi)

Lisäksi mukana voi olla malliston sininen sport-reppu tai jumppapussi, mutta ei muita laukkuja.

Avajaismarssiin osallistuminen on vapaaehtoista, eli mikäli osallistuja ei halua tilata kyseisiä vaatteita, voi marssia hyvin seurata katsomosta. Ilman edustusasua ei marssiin voi osallistua.

 

Lisenssit ja vakuutukset

Jokaisella tapahtumaan osallistujalla, niin voimistelijoilla, valmentajilla, huoltajilla kuin Gympeilläkin, tulee olla Voimisteluliiton LUMO/Esittävä voimistelu ja tanssi -harrastelisenssi (20€). Jos sinulla on voimassaoleva lajilisenssi, voit hankkia harrastelisenssin ilman lisämaksua. Lisenssin jokainen osallistuja hankkii itse Hoikan kautta, lisätietoja täältä

Jokaisella Gymnaestradan osallistujalla tulee olla voimassaoleva vakuutus tapaturman varalle. RiVoLi eikä Suomen Voimisteluliitto ole vakuuttanut tapahtuman osallistujia. Vakuutuksen tulee kattaa äkilliset sairastumiset ja loukkaantumiset tapahtuman aikana sekä kuljetukset lähimpään hoitolaitokseen tai tarvittaessa takaisin Suomeen. Lisäksi suosittelemme matka- ja matkatavaravakuutusten ottamista.

Harrastelisenssin ottamisen yhteydessä on mahdollista hankkia Sporttiturva-vakuutus. Sporttiturvan tuoteselosteen löydät täältä.